Jak coś ustalicie to ja biorę x2. :P
Znowu w mordę sprzęgło.
Zwiń
X
-
Znowu w mordę sprzęgło.
czołem
wczoraj pierwszy raz od wymiany docisku (około 16kkm temu) poczułem uślizg sprzęgła. Wygląda na to że znowu muszę wymienić sprzęgło, oczywiście na gwarancji, mam nadzieję że tym razem wymienią kompletne a nie jak poprzednio tylko docisk. niedługo przegląd więc mam nadzieję że załatwią wszystko za jednym razem bez ściemniania. Ciekawe czy tylko mi się powtórzył problem.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
-
-
Re: Znowu w mordę sprzęgło.
Zamieszczone przez bendiczołem
wczoraj pierwszy raz od wymiany docisku (około 16kkm temu) poczułem uślizg sprzęgła. Wygląda na to że znowu muszę wymienić sprzęgło, oczywiście na gwarancji, mam nadzieję że tym razem wymienią kompletne a nie jak poprzednio tylko docisk. niedługo przegląd więc mam nadzieję że załatwią wszystko za jednym razem bez ściemniania. Ciekawe czy tylko mi się powtórzył problem.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
wczoraj pierwszy raz od wymiany docisku (około 16kkm temu) poczułem uślizg sprzęgła. Wygląda na to że znowu muszę wymienić sprzęgło, oczywiście na gwarancji, mam nadzieję że tym razem wymienią kompletne a nie jak poprzednio tylko docisk. niedługo przegląd więc mam nadzieję że załatwią wszystko za jednym razem bez ściemniania. Ciekawe czy tylko mi się powtórzył problem.
Komentarz
-
-
Gość
No to nieciekawie. Moje na razie chodzi bez problemów. Zobaczymy co będzie po wiekszych modach.A co do wymiany w ASO to mam nadzieję że zrobią Ci ponownie za free.
Trzymam k
Komentarz
Komentarz